Netradicinė pamoka

  • Paskelbė : Ramūnas Liuokaitis
  • Paskelbta: 2023-02-03
  • Kategorija: Renginiai

Sausio 30 ir vasario 2 dienomis 2C klasės mokiniai (klasės vadovė S. Maškauskienė) su anglų kalbos mokytojomis I. Sadlauskaite ir I. Zdanavičiūte dalyvavo netradicinėse anglų kalbos ir karjeros ugdymo pamokose „Užsienio kalbos ir technologijų reikšmė karjerai“. 

 Mokiniai dar prieš išvykdami atliko užduotis, diskutuodami ir iškeldami svarbiausius klausimus, susijusius su karjera ir savęs pažinimu – pasiruošė karjeros ugdymui skirtoms pamokoms. 

Po diskusijos klasė vyko į Vilniaus universiteto Kauno fakultetą, kur klausėsi paskaitos apie audiovizualinį vertimą. Vėliau dalyvavo ekskursijoje po universiteto erdves. Ekskursijos vadovė pasidalino įdomiais ir negirdėtais faktais, pavyzdžiui, papasakojo istoriją, kad kažkur universiteto erdvėse buvo apsistojęs pats Napoleonas Bonapartas. Tad įspūdžių tikrai netrūko. 

Kitą dieną, vasario 2-ąją, mokiniai vyko į Vytauto Didžiojo universiteto Politikos mokslų ir diplomatijos fakultetą, kuriame turėjo daugiau praktinės patirties. Vizito metu mokėsi vesti ir filmuoti televizijos laidas bei klausėsi subtilaus interviu apie meno ir praktikos paslaptis. 

Tad įgyta patirtis ir sužinota informacija apie studijų programas, tikėtina, padės lengviau atrasti karjeros kelią ateityje. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos