„Lietuvos Junior Achievement“ kalėdinė mugė

  • Paskelbė : Ramūnas Liuokaitis
  • Paskelbta: 2021-12-17
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 11 d. „Litexpo“ kongresų ir parodų rūmuose įvyko tradicinė „Lietuvos Junior Achievement“ kalėdinė mugė. Joje mokomosios bendrovės, dalyvaujančios „accelerator_x“ programoje, pirmą kartą šiais mokslo metais pristatė savo sukurtas paslaugas ir produktus. „Litexpo“ lankytojų laukė 130 jaunųjų bendrovių – beveik 400 mokinių.

Prie šios mugės organizavimo taip pat prisidėjo ir mūsų gimnazistai bei alumni, o komanda „Lunched“, kurią palydėjo Anna-Maria Kelly Skirbantaite, pelnė ir nominaciją „Startuoliškiausia jaunoji bendrovė“. Didžiuojamės kartu ugdydami ateities lyderius!

Mugėje mokytojai sulaukė padėkų nuo Inovacijų ir ekonomikos ministrės Aušrinės Armonaitės, Verslios Lietuvos vadovės Dainos Kleponės ir „Lietuvos Junior Achievement“ vadovės Andželikos Rusteikienės už dalyvavimą „accelerator_x“ programoje. „Esame itin dėkingi mokytojams, kurie skiria savo laiką antreprenerystės ugdymui. Ačiū, kad padedate moksleiviams atskleisti savo potencialą verslumo srityje“, - sako Andželika Rusteikienė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos