II-ojo pusmečio partnerystės apžvalga

  • Paskelbė : Ramūnas Liuokaitis
  • Paskelbta: 2023-06-24
  • Kategorija: Pranešimai

Šie mokslo metai keliauja į pabaigą, tad, visų pirma, noriu padėkoti už šiltą ir produktyvų  bendradarbiavimą visus metus. Kartu organizuotos veiklos užtikrina, jog mokinių ateitis bei karjeros perspektyvos juda tinkama linkme, o bendradarbiaujant pavyksta pasiekti puikių rezultatų. Per antrąjį šių mokslo metų pusmetį sėkmingai įgyvendinome įvairius projektus ir ne kartą įvairiais formatais susitikome su jūsų gimnazijos bendruomene. 

Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti ir kartu įgyvendinti ISM Verslo klasės projektą. Jau trečiąjį projekto sezoną nuolat susitinkame su mokiniais, kalbame ekonomikos, rinkodaros, verslo kūrimo ir kitomis temomis. Kovo 6 dieną ISM universiteto bendruomenės atstovė Asta Klimavičienė  lankėsi jūsų gimnazijoje ir su mokiniais aptarė temą „Investavimas“. Taip pat dalinomės ir dvejomis mokomosiomis medžiagomis su gimnazijos ekonomikos mokytojais: vasarį ISM universiteto dėstytoja Greta Ilekytė įrašytoje pamokoje kalbėjo apie klimato kaitos įtaką ekonomikai, o balandį mokiniai turėjo galimybę ekonomikos pamokų metu spręsti 30-ies klausimų testą. Tikiu, jog šis bendradarbiavimas skatina mokinius domėtis šiuolaikiniu pasauliu bei įgauti neįkainojamų įgūdžių! 

Galime pasidžiaugti jūsų gimnazijos mokinių dalyvavimu šeštadieniniame ISM Verslumo klube! Čia renkasi būsimųjų verslininkų bendruomenė, kuri ne tik mokosi verslumo pagrindų, savo prekės ženklo kūrimo ypatumų, tačiau kuria savo verslo idėjas ir jas pristato verslo atstovams. 

Per antrąjį mokslo metų pusmetį gimnazijoje lankėsi ir mūsų ISM priėmimo komandos atstovai. Sausio 26 dieną turėjome dvi pamokas ir su mokiniais diskutavome apie viešojo kalbėjimo subtilybes bei gero CV ir motyvacinio laiško principus.  Džiaugiamės motyvuotais jūsų gimnazijos mokiniais ir aktyviu įsitraukimu į paskaitas! 

Šis pusmetis buvo itin produktyvus, tad belieka tikėtis, jog ir kitais mokslo metais kartu įgyvendinsime dar ne vieną projektą! ISM universiteto bendruomenė džiaugiasi galėdama dalintis savo patirtimi bei žiniomis. Esame pasiryžę kartu su jūsų gimnazijos bendruomene žengti į priekį, kurti vertę teikiantį turinį bei juo dalintis su moksleiviais!  

Noriu pakviesti pasidalinti prisegtu vizualu su mokyklos bendruomene, kartu pasidžiaugiant šių mokslo metų pasiekimais.  

Linkiu gražios mokslo metų pabaigos bei iki susitikimo kitais mokslo metais! 

Dr. Dalius Misiūnas 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos